CODEMA Systems Group

Essentiële tuinbouwoplossingen op maat

Sinds 1958 levert Codema essentiële oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. Gedurende de afgelopen decennia hebben onze holdings wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze werken intensief samen onder het merk CODEMA.

Codema vergroot de  operationele efficiëntie van kwekers door z’n uitgebreide ervaring in de zes kerndisciplines toe te passen: waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en internetoplossingen. Het Codema team is vanaf het eerste moment ‘verbonden’ met de klant en maakt gebruik van haar kennis en internationale netwerken om de klant maximale ondersteuning te bieden en om gestelde doelen te bereiken.

”Met technologie en kennis creëren we systemen en diensten voor tuinbouwactiviteiten. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van het beste rendement op hun investeringen, waarbij het gebruik van natuurlijke hulpbronnen wordt geminimaliseerd.”

Doordat Codema zich verplaatst in haar partners, die onze oplossingen tientallen jaren gebruiken, proberen zij hen daadwerkelijk te begrijpen. Door intensieve samenwerking en met inzet van de methodologie ‘ontwerpen- ontwikkelen-leveren’, delen ze kennis en vaardigheden op tuinbouwgebied. Zo kan Codema innoveren en duurzame producten en diensten leveren. Volgens klanten zijn ze begripvol en betrouwbaar.

Contactgegevens

Oosteindsepad 8
2661 EP Bergschenhoek
Nederland

Contactpersoon

Patricia Haverkamp- van der Hoeven

Meer weten?

Bezoek de website van CODEMA Systems