De Gier Drive Systems - World Horti Center

De Gier Drive Systems

Het heden

De Gier Drive Systems is een van de wereldleiders van aandrijfsystemen in de internationale tuinbouw, intensieve veehouderij, gewasbewaring en utiliteit. Onze systemen vinden hun toepassing in ventilatie, scherming en hijsoplossingen in glazen kassen, pluimveestallen, bewaarplaatsen en gebouwen. Samen met klanten, partners en leveranciers ontwikkelen wij innovatieve, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Wij investeren in lange termijn relaties en wereldwijde partners. Wij denken mee met onze klanten en zorgen altijd voor een passende oplossing. Dit doen wij op basis van wederzijds vertrouwen en flexibiliteit.

Onze Visie

De Gier Drive Systems ziet zich als innovatieve wereldmarktleider en producent van aandrijfsystemen voor de overdekte tuinbouw, intensieve veehouderij en gewasbewaring. Onze systemen stellen onze partners in staat klimaat- en groeiomstandigheden optimaal te beïnvloeden om zo een bijdrage te leveren aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze Missie

De Gier Drive Systems stelt zich ten doel om samen met strategische partners aandrijfsystemen te bieden voor bestaande en nieuwe opkomende markten. Innovatie, samenwerking en synergie vormen de kern van onze ontwikkeling.

Contactgegevens

Vestiging Nederland:
De Gier Drive Systems BV
Westlandseweg 9
2291 PG  Wateringen
Nederland

Vestiging Spanje:
De Gier Sistemas de Traccíon S.L.U.
Calle Leonardo Da Vinci, 15
Centro Integral de Mercancias
04700 El Ejido, Almería
España

Vestiging Mexico:
De Gier México SA de CV
Gerente Victor Flores Rodríguez
Jardineros 93-A
Peñuelas, Zona Industrial Peñuelas
76148 Santiago de Querétaro, QRO, Mexico

Meer weten?

Bezoek de website van De Gier Drive Systems