DutchGreenhouses™ - World Horti Center

DutchGreenhouses™

DutchGreenhouses™ is een jonge, dynamische speler op het gebied van internationale kassenbouw. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete tuinbouw projecten met de focus op gestandaardiseerde oplossingen.

Gevestigd in het hartje van het Westland zitten we bovenop de innovaties en laatste ontwikkelingen in de tuinbouw sector. Een stukje Nederlandse tuinbouw is dan ook hetgeen wat wij exporteren over de hele wereld. Naast de kas en technische installaties, hechten wij veel waarde aan educatie en training voor onze klanten. Een goed opgeleide tuinder is immers wat een tuinbouw bedrijf succesvol maakt.

DutchGreenhouses™ werkt nauw samen met uiteenlopende Nederlandse en internationale partners. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt kunnen werken en snel kunnen schakelen. Doordat wij niet afhankelijk zijn van eigen productiemiddelen, hebben wij samenwerkingsverbanden met lokale partijen om zo kostenbesparend en service-gericht te werk gaan.

Wij als DutchGreenhouses™ zijn een vertegenwoordiging van de gehele Nederlandse tuinbouwsector op internationaal niveau. Om deze reden vinden wij de betrokkenheid in het World Horti Center erg belangrijk. De combinatie tussen demonstratie, educatie en onderzoek is iets unieks. Het geeft de gehele tuinbouw sector de mogelijkheid om als Nederlands collectief op te treden over de hele wereld.

Contactgegevens

Timo Raus

Meer weten?

Bezoek de website van DutchGreenhouses™