Floricultura - World Horti Center

Floricultura

Tropische planten zijn onze passie. Zoeken naar mooiere, productievere en onderscheidende rassen voor onze klanten, dat drijft de mensen van Floricultura. Ons bedrijf is al sinds 1933 specialist in veredeling, vermeerdering en opkweek van Phalaenopsis, Miltonia, Dendrobium, Cymbidium en andere soorten. Daarnaast zijn we in 2018 gestart met uitgangsmateriaal van anthurium.

Als marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeën leveren wij jaarlijks vele tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan professionele kwekers wereldwijd. Dit realiseren wij door onze eigen kwekerijen in Nederland, de Verenigde Staten en Brazilië.

Aan de basis van dit succes ligt gedegen onderzoek, een unieke genenbank en jarenlange expertise. Op onze onderzoeks- en veredelingslocaties in Nederland zorgen wij voor een breed en diep assortiment orchideeën en anthuriums.  Voor elke kweker, voor iedere klimaatzone én voor elk type eindklant. Alleen noviteiten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, brengen wij op de markt.

Rendement voor de kweker, dat telt voor ons!

Contactgegevens

Floricultura
Cieweg 13
1969 MS  Heemskerk

Meer weten?

Bezoek de website van Floricultura