Forever Plants Group

Forever Plants. Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt, culturen samenkomen en de pooltafel bij binnenkomst al zichtbaar is. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Noem ons gek, maar wij geloven dat dit kan. We geloven in een innovatieve manier van werken. We waren één van de eersten met het - inmiddels - alom bekende Walking Plants System. We zetten ons in voor de toekomst, zodat we de kassen met aardwarmte kunnen verwarmen. We geloven ook in de kracht van kennisdeling. Daarom laten we regelmatig studenten meedenken om ons werk nog slimmer in te richten.

We geloven dat het goed is voor onze collega’s om op een breder vlak mee te denken over de organisatie, in plaats van hen te beperken tot alleen hun eigen taak. Maar bovenal geloven we in duurzaamheid. Samen zetten we alles op alles voor een zo gezond mogelijke toekomst. Samen staan we sterker.

Onder het label van Forever Plants verkopen wij een verscheidenheid van groene en bloeiende tropische potplanten. Neem de Yucca en de Draceana soorten, zoals Marginata en Deremensis uit o.a. de regenwouden van Zuid-amerika. Een breed assortiment Ficus, die zijn herkomst heeft in Zuidoost-Azië en andere sub(tropische) gebieden. De Curcuma Siam, HibisQs longlife, exotische bloeiende potplanten die hun herkomst in Azië hebben, voor beiden geldt dat er lang van hun kleurenexplosie genoten kan worden.

Contactgegevens

Zwethlaan 40
2675 LB  Honselersdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Forever Plants Group