Forever Plants Group

De Forever Plants Group, hét adres voor een divers en continue groeiend aanbod van kwalitatief hoogstaande groene en bloeiende potplanten. Innovatief, rekening houdend met de wensen van onze klanten en de flexibele instelling die daarbij past.

De Forever Plants Group is het gezicht naar de buitenwereld van Kwekerij Zwethlande. Hier beschikken we over decennialange ervaring in het perfectioneren van potplantenteelten en zijn we continue op zoek naar het optimaliseren van het assortiment, als ook naar vernieuwende producten die binnen ons pakket passen.

Onder het overkoepelende Forever Plants label bevinden zich verschillende individuele merken. Merken waar we stuk voor stuk trots op zijn!

Ficus Forever staat jarenlang garant voor kwalitatief hoogstaande Ficussen en wordt volgens onderzoek ook als zodanig beschouwd door de consumenten in binnen- en buitenland.

Roots For Moods vertegenwoordigt zowel het exotische als gezonde karakter van onze Siam Curcuma potplanten. Neem een kijkje op de site om te begrijpen wat we daar precies mee bedoelen!

Florello! Hét merk dat staat voor fleurigheid en vrolijkheid veroorzaakt door prachtig bloeiende planten.

HibisQs Het handelsmerk voor een uniek assortiment van genetisch verbeterde Hibiscus kamerplanten. Slechts een handvol zorgvuldig geselecteerde kwekers wereldwijd hebben het recht om deze uitzonderlijke Hibiscus serie te mogen produceren.

Rosalina Kalanchoë De meest recente toevoeging aan de collectie merken! De plantvorm en het dichte bloemenscherm maken de Kalanchoë Rosalina™ serie heel bijzonder.  

Contactgegevens

Zwethlaan 40
2675 LB  Honselersdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Forever Plants Group