Gavita

Gavita is de wereldmarktleider op het gebied van assimilatiebelichting voor de professionele tuinbouw en indoor teelt. Gavita heeft aan de wieg gestaan van veel technologische ontwikkelingen die nu als standaard in de markt gelden. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Rusland, Oekraïne en Noorwegen worden onze klanten in alle tuinbouwgebieden ter wereld bediend.

Gavita gelooft in samenwerking en langdurige relaties. Samen met onze zeer kundige adviseurs kunnen wij uw wensen vertalen in een passend lichtadvies, toegesneden op  uw  specifieke bedrijfsvoering. Maar ook na aanschaf staan de Gavita medewerkers natuurlijk altijd voor u klaar. 

 

Bij Gavita houden we graag alles in eigen hand. Gavita beschikt over de meest geavanceerde meetappartuur waar mee we exacte  digitale modellen van het lichtpatroon van onze reflectoren kunnen maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat onze lichtcaluclatiespecialisten met de meest actuele informatie werken. Daarnaast ontwikkelen en testen we nieuwe producten in ons goed uitgeruste laboratorium en fabriceren onze armaturen in eigen huis. Zo houden we maximaal grip op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij staan voor u klaar!


Contactgegevens

Oosteinderweg 127
1432 AH  Aalsmeer

Meer weten?

Bezoek de website van Gavita