Glasimport Greenhouses - World Horti Center

Glasimport Greenhouses

Glasimport Greenhouses b.v. is al ruim 50 jaar een toonaangevende handelsmaatschappij in vlakglas voor de tuinbouwsector. Samen met producenten en afnemers worden steeds betere glasproducten en toepassingen ontwikkelt. Onze organisatie heeft over de jaren veel kennis verkregen over tuinbouwglas en de wereldwijde toepassingen ervan. Kennis die wordt gebruikt als basis voor verdere ontwikkelingen op het gebied van lichtdoorlatendheid en duurzaamheid.

Samen met onze fabrikanten, afnemers en kennisorganisaties zoals de Wageningen University & Research, verfijnen wij telkens de eigenschappen van ons tuinbouwglas voor nóg betere resultaten, bijvoorbeeld door het aanbrengen van speciale AR-coatings. Specifieke kennis die wij delen met onze afnemers.

Ondanks dat wij al jaren bestaan en één van de toonaangevende tuinbouwglasleveranciers van de wereld zijn, is onze organisatie compact met directe aanspreekpunten. Wilt u meer weten over de lichtdoorlatendheid en duurzaamheid van onze verschillende glassoorten? Of over duurzame glascoatings? Neem dan nu contact op met ons. 

Contactgegevens

Locatie Kwintsheul:
Bovendijk 35
2295 RV  Kwintsheul

Meer weten?

Bezoek de website van Glasimport Greenhouses