Growers United - World Horti Center

Growers United

Growers United – House of leading brands in vruchtgroente onder glas. Growers United is een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met ruim 40 leden en in totaal meer dan 520 ha glas hebben we invloed in de markt. Via exporteurs en serviceproviders vinden onze producten hun weg naar de retail en foodservice in heel Europa en daarbuiten.

Wij ontzorgen door het bieden van professionele ondersteuning op belangrijke terreinen. De focus van Growers United ligt op verkoop, marketing en innovatie. Onze verkoopdochter DOOR Partners BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van onze tomaten, (zoete punt) paprika’s, aubergines en komkommers.

Onze merken zijn: Prominent, Purple Pride, Green Diamonds, SweetPoint en PapriCo. Onze productmerken staan centraal. Growers United zorgt voor de professionele ondersteuning en voegt waarde toe voor onze leden. Wij:

●        Faciliteren onze leden op gebied van ICT, Financiën, Voedselveiligheid, Kwaliteitscontrole en Business Development;

●        Ontplooien initiatieven, zodat onze leden zich sneller en verder kunnen ontwikkelen;

●        Verkennen de markt en ontwikkelen strategieën om onze merken te versterken.

 

Contactgegevens

Honderdland 70
2676 LS Maasdijk

Meer informatie?

Bezoek de website van Coöperatie DOOR