Holland Scherming - World Horti Center

Holland Scherming

U bent nu op de website, maar heeft u World Horti Center ook al fysiek bezocht? En heeft u daarbij naar boven gekeken? Met trots heeft Holland Scherming alle scherminstallaties in het nieuwe World Horti Center verzorgd. Hierbij is uiteraard gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van kasscherming.

Onze scherminstallaties zorgen er mede voor dat de komende jaren de planten in de onderzoekskassen onder optimale omstandigheden kunnen groeien. Voor de bezoekers en medewerkers van World Horti Center zorgen de kasschermen voor een prettig klimaat onder het glazen kasdak.

Holland Scherming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van scherminstallaties en levert aan eindgebruikers en turnkey-leveranciers in de glastuinbouwsector,  tuincentra, groothandels en de utiliteitsbouw.

Onze projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk en worden wereldwijd uitgevoerd. Wij mogen ons met trots tot een van de drie grootste scherminstallateurs van de wereld rekenen.

Holland Scherming participeert samen met Holland Gaas.
Holland Gaas heeft jarenlange ervaring met gaassystemen in diverse kastypen. De gaassystemen worden wereldwijd geleverd en/of gemonteerd. Samen met de klant streeft Holland Gaas naar een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping.

Contactgegevens

Honderdland 30
2676 LS  Maasdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Holland Scherming