Hogeschool Inholland - World Horti Center

Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland in Delft is bijzonder in verschillende aspecten. Het is namelijk de enige ‘Groene Hogeschool’ in West-Nederland die hbo-opleidingen op het gebied van Agri, Food & Life Sciences aanbiedt. Het gaat over de opleidingen Tuinbouw & Agribusiness, Food Commerce and Technology, Dier- en Veehouderij en Landscape and Environment Management. De Tuinbouw-opleiding kent een reguliere voltijdopleiding, een flexibele deeltijdopleiding, een tweejarig Associate-degree programma Tuinbouwmanagement (een samenwerking met Lentiz)  en het Double Degree programma Horticulture & Agribusiness  (een samenwerking met twee Chinese universiteiten).

Naast al deze 'groene opleidingen' biedt Hogeschool Inholland Delft ook de -in Nederland unieke-opleiding Luchtvaarttechnologie aan.

Studenten van Inholland Delft werken veel samen aan onderzoeksprojecten, wat resulteert in duurzame oplossingen en innovaties.

Een mooi voorbeeld hiervan is het HiPerGreen project; een onderzoek waarbij drones, voorzien van speciale infrarood camera’s, door de kassen vliegen om zieke planten te detecteren.

Door haar onderzoekscapaciteit (op hbo-niveau) en unieke opleidingenportfolio kan Hogeschool Inholland Delft van toegevoegde waarde zijn voor veel bedrijven in de branche van World Horti Center. Wilt u nader kennis maken of heeft u onderzoeksvraagstukken? Wij komen graag met u in contact.

Contactgegevens

Hogeschool Inholland Delft
Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft

Meer weten?

Bezoek de website van hogeschool Inholland