KG Systems - World Horti Center

KG Systems

Ons team bij KG Systems staat klaar om u te adviseren betreffend uw systeem!

KG Systems heeft bewezen sterk te zijn in kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen, of het nu gaat om compleet geautomatiseerde projecten, semi-automatische of handmatige systemen. Alle systemen, van klein tot groot, kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en een sterk advies. Met alle kennis onder één dak wordt alles in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

KG Systems is reeds 20 jaar actief op het gebied van kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen. Het is ontstaan uit het bedrijf Kees Greeve Tuinbouwprojecten B.V. dat al bijna 40 jaar een begrip is in het realiseren van complete tuinbouw-projecten.  KG Systems werkt geheel zelfstandig, maar er is op veel vlakken een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven. Hierdoor kunnen kennis en ervaring optimaal benut worden.

Alle systemen, van klein tot groot, kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en een sterk advies. Met alle kennis onder één dak wordt alles in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

KG Systems B.V.
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek

Contact Person: Floris Berghout
Tel. +31-10 5212644

 

Meer weten?

Bezoek de website van KG Systems