Klasmann-Deilmann - World Horti Center

Klasmann-Deilmann

Klasmann-Deilmann is de meest toonaangevende bedrijfsgroep in de internationale substraatindustrie, met verkoop- en productiebedrijven in Europa, Azië en Amerika. Op elk continent vormen onze substraten een vitale basis voor de groei van fruit, groenten, eetbare paddenstoelen, sierplanten, bomen en struiken. Ze dragen bij aan het succes van onze partners en klanten in de commerciële tuinbouwsector. Onze productportfolio omvat substraten voor professionele telers en de consumentensector, turf als grondstof, groene compost en houtvezel.

Als leverancier van hernieuwbare bronnen hebben we ons ook gevestigd op het gebied van hernieuwbare energie. Daarbij vertrouwen we op onze expertise, die we gedurende vele decennia hebben opgebouwd in het grootschalig beheren van land en het benutten van biomassa.Er zijn verschillende benchmarks die we gebruiken om te peilen hoe serieus we onze verantwoordelijkheid nemen voor de mensheid, het milieu en toekomstige generaties. Deze omvatten het monitoren van onze grondstoffen en productieprocessen door Regeling Handels Potgronden (RHP), de certificering van ons kwaliteitsbeheersysteem volgens de ISO 9001-norm, ons ISO 14001-conform milieumanagementsysteem, de verificatie van onze klimaatvoetafdruk aan de ISO 14064-norm en rapportering in overeenstemming met Global Reporting Initiative (GRI Standards 2016). De belangrijkste herstelmaatregel die wij toepassen op voormalige veenwinningsgebieden is opnieuw bevochtigen.

Klasmann-Deilmann is de toonaangevende speler in de internationale substraatindustrie, met dochterondernemingen en handelspartners in meer dan 70 landen. In 2017 hadden  we een personeelsbestand van 1023 medewerkers en genereerden we een omzet van ongeveer EUR 204 miljoen.

Contactgegevens

Klasmann-Deilmann GmbH
Georg-Klasmann-Stra­ße 2–10
49744 Geeste
Duitsland


Contactpersoon:
Daphne Bronkhorst
+31 (0)6 53 81 25 77

Meer weten?

Bezoek de website van Klasmann Deilmann