KPN - World Horti Center

KPN

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar.

Ten tijde van snelle technologische vooruitgang, bijvoorbeeld rondom Internet of Things en 5G, ontstaan er aan de lopende band nieuwe mogelijkheden. Sensor- en vision technologie, robotica en gedetailleerde klimaatbeheersing zijn enkele voorbeelden. Wij geloven ook dat digitalisatie pas effectief wordt als het goed geïntegreerd en gemanaged kan worden binnen de bestaande bedrijfsvoering.

Onze missie in de AgriFood sector is het versnellen van digitale transformatie ten behoeve van duurzaamheid, productiviteit en circulariteit. Denk hierbij aan oplossingen rondom We doen dat als dé leidende partij en digitaliseringspartner voor digitale infrastructuur. Van connectiviteit,  tot databeheer en data uitwisseling. Zo stellen wij óók de glastuinbouw sector in staat om technologie en data waardevol in te zetten. Daarbij is tevens samenwerking met ecosysteem partners cruciaal om nieuwe sectorspecifieke diensten te ontwikkelen. Samen komen we verder.

Heeft u vragen over Daarom gaan we ook graag in gesprek met iedereen die vragen  heeft over connectiviteit, de digitale transformatie, nieuwe (digitale) technologieën, of de samenwerking wilt zoeken om samen de glastuinbouw van de toekomst vorm te geven/te ontwikkelen? Neem dan contact op met ons!.

Call to Action

Send