KUBO - World Horti Center

Kubo

Bij KUBO kunnen we inmiddels terugkijken op 75 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat.

KUBO realiseert complete kasprojecten. Contracting, engineering, fabricage, de bouw en service. Alles in eigen beheer. Om het hele proces te kunnen controleren, op tijd te kunnen leveren en zeker te zijn van de nieuwste technieken en concepten.

Er is steeds meer vraag naar voedselveiligheid, CO2 reductie en lokaal en veilig voedsel. Bij KUBO zijn we overtuigd dat wij antwoord kunnen geven op deze uitdagingen. Daarom ontwikkelen en testen we steeds nieuwe technieken en duurzame productiefaciliteiten en -diensten.

Innoveren zit in ons DNA. Het is de voorwaarde voor vooruitgang. Daarom ontwikkelen en testten we steeds nieuwe technieken en mogelijkheden. De Ultra-Clima is natuurlijk altijd al een innovatie op zichzelf geweest. Het kas-concept is gericht op een aantal pijlers;

  • hogere productie
  • maximale voedselveiligheid
  • minimaal energieverbruik
  • minimaal waterverbruik
  • CO2 emissie reductie
  • en optimaal rendement.

Met (semi-gesloten) kassen en slimme groeiende concepten, creëert u de ultieme omgeving die de minste energie en water gebruikt, terwijl u het minimumrisico uitvoert en het maximale rendement bereikt. Wat je wensen ook zijn. Waar je ook bent. The Future of Greenhouses is blue.

KUBO Smart Growing

KUBO Smart Growing maakt onze high tech tuinbouw voor iedereen bereikbaar. Met haalbaarheidsstudies geeft KUBO Smart Growing concreet inzicht in wensen, mogelijkheden en lokale omstandigheden om een optimaal rendement te realiseren. KUBO Smart Growing ontwerpt en implementeert organisatiesystemen om de kwaliteit van uw organisatie continue te monitoren en te verbeteren. KUBO Smart Growing analyseert realtime informatie van tuinbouwbedrijven om teelt, management organisatie continue te monitoren en te verbeteren. Geeft advies en persoonlijke ondersteuning afgestemd om de behoefte en lokale omstandigheden van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

Whatever your wishes are. Wherever you are located. We are building tomorrow’s world.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Vlotlaan 710
2681 TX Monster

Meer weten?

Bezoek de website van Kubo