Logiqs - World Horti Center

Logiqs

De naam LOGIQS staat voor Logistics Quality Systems, en voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transportsystemen voor de glastuinbouw.

We zijn gespecialiseerd in rolcontainers en hebben tal van manieren om deze rolcontainers handmatig, of volautomatisch door de kas te bewegen, waardoor het verplaatsen van een partij planten tegen hele lage kosten gedaan kan worden.

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten.

Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Logiqs is ook een van de voorlopers op gebied van “Vertical Farming” met de GreenCube systeem: de meest efficiënte geautomatiseerde oplossing voor verticale teelt.

De GreenCube maakt jaarrondproductie mogelijk, waarbij de beschikbare ruimte maximaal wordt benut. Andere belangrijke voordelen zijn de lagere verwarmingskosten in vergelijking met kassen en de lagere CO2-footprint, doordat de teelt dichter bij afzetcentra kan plaatsvinden en omdat water op de meest efficiënte manier gebruikt wordt.

Contactgegevens

Dennis van Dijk
+31 6 300 984 55

Honderdland 131
2676 LT  Maasdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Logiqs