Lumiforte - World Horti Center

Lumiforte

Breng natuur in de praktijk met slimme coating oplossingen

Lumiforte maakt slimme coating oplossingen voor het kweken in kassen om telers te helpen om hun gewassen en kassen te beschermen tegen te veel licht en warmte. Het doel is om een optimale productie te waarborgen, ongeacht de lokale omstandigheden. Lumiforte biedt twee series coatings aan onder de merknamen ReduSystems en Sudlac.

De coatings die beschikbaar zijn onder de merknaam Sudlac beschermen het gewas maximaal en doeltreffend tegen zonlicht voor kortere of langere tijd, net wat nodig is. Voor de zelfreinigende coatings is geen verwijderingsmiddel nodig.

De technologische hoogwaardige ReduSystems coatings werken preciezer en gerichter. Deze coatings sturen de inval van licht en warmte. De producten kunnen met elkaar gecombineerd worden en versterken elkaar. Zo kunnen in de zomer licht- en warmte werende coatings samen met een diffuse coating op het kasdek worden aangebracht, terwijl in lichtarmere perioden een coating gebruikt kan worden die de lichtinval verbetert.

Welke coatings u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de behoeften van de planten en lokale weersomstandigheden. De ReduWizard app adviseert telers welke ReduSystems producten het beste aansluiten bij hun unieke situatie.

Contactgegevens

Barry Zuidgeest

Meer weten?

Bezoek de website van Lumiforte