Mardenkro - World Horti Center

Mardenkro

Mardenkro biedt wereldwijd oplossingen om jaar rond het ideale lichtniveau in de kas te creëren. ReduSystems voor scherming en lichtverspreiding. AntiReflect, AntiCondens en reinigingsproducten voor maximalisatie van lichttransmissie. Alle Mardenkro producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, milieuvriendelijk en bieden een passende oplossing voor elk gewas. In het laboratorium van Mardenkro worden in samenwerking met wereldwijd vooraanstaande onderzoekscentra, universiteiten en kwekers continu nieuwe producten ontwikkeld.

ReduSystems is een groep van verwijderbare coatings die de kweker in staat stelt om het kasklimaat beter te beïnvloeden. ReduSystems coatings zijn eenvoudig op te brengen, zeer slijtvast en op ieder gewenst moment te verwijderen. ReduSystems biedt, waar ook ter wereld, gewasspecifieke meerwaarde met bewezen producten en gespecialiseerde oplossingen.

Iedere situatie en geografische locatie is anders waardoor het ideale ReduSystems product sterk kan verschillen. Om uw keuze te vergemakkelijken hebben wij onze ervaring en kennis samengebracht in een online hulpmiddel; de ReduWizard.

ReduWizard is te bereiken via Redusystems en werkt ook op smartphone en tablet.

Contactgegevens

Barry Zuidgeest

Meer weten?

Bezoek de website van Mardenkro