Netafim Netherlands - World Horti Center

Netafim Netherlands

Kwaliteit sinds 1937

Zoveel water op de wereld, maar zo weinig ervan is te gebruiken voor consumptie. Meer dan ooit is het noodzakelijk het meeste uit iedere druppel te halen. En waar geldt dat meer dan in de (glas)tuinbouw. Immers; het grootste gedeelte van het beschikbare zoete water, wordt gebruikt in de land- & tuinbouw.

Netafim Netherlands is al 80 jaar wild van water. Als importeur/groothandel en producent van een brede range aan kwaliteitsproducten, én de kennis om deze op de juiste manier in te zetten, biedt Netafim Netherlands slimme irrigatieoplossingen voor iedere toepassing. De kennis het product goed te gebruiken, is immers net zo belangrijk als het product zelf. Netafim Netherlands is de wereldwijde marktleider in irrigatie oplossingen voor een duurzame toekomst.

Het totaalpakket bestaat niet alleen uit bekende merkartikelen zoals Netafim druppelaars, inline slangen, DAN sproeiers, Amiad filters en FIP kleppen, maar bevat ook een breed assortiment aan minder in het oog springende producten zoals hulpstukken, PVC/PE buis, haken, injectoren, of lijm.

Eén van de specialismes van Netafim Netherlands is de productie van op maat gemaakte, gemonteerde druppelbevloeiingssystemen. In onze productielocatie in Rucphen worden deze systemen geheel volgens uw specificaties geproduceerd.

Kwaliteit, innovatie en kennis: de drie pijlers van het Netafim Netherlands succes!

Contactgegevens

Bezoekadres:
Aartsdijkweg 22
2676 LE  Maasdijk

Postadres:
Postbus 299
3140 AG  Maassluis
 
Productielocatie:
Nijverheidstraat 2
4715 RZ Rucphen

Meer weten?

Bezoek de website van Netafim Netherlands