Optiflor - World Horti Center

Opti-flor

Orchideeën van Opti-flor brengen sfeer en kleur in miljoenen Europese huiskamers, kantoren en hotellobbies. Ook dragen ze bij aan een exclusieve uitstraling van een keur aan internationale evenementen. Onze collectie bestaat uit 21 verschillende pronkstukken. Elk pronkstuk is weer op een andere manier uniek. Toch hebben al onze orchideeën één ding met elkaar gemeen. Ze zijn zonder uitzondering met de grootst mogelijke passie en toewijding gekweekt. Ons motto is niet voor niets 'Creating orchids'.

Wij halen onze inspiratie niet alleen uit de natuur, maar ook uit andere bedrijven, die er hun professie van hebben gemaakt om producten te perfectioneren. Tot in het oneindige. Wij vertroetelen onze orchideeën daarom langer in de kas dan gangbaar. Met als resultaat zwaardere planten, een sublieme kwaliteit en een langere bloeiduur.

Bij Opti-flor zetten zich dagelijks meer dan 200 collega's in om onze verkooppunten en consumenten over de hele wereld te verrassen met een exclusieve collectie orchideeën van onovertroffen kwaliteit. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zes state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor nog steeds het verschil. Onze medewerkers werken samen in een ondernemende omgeving met een open, betrokken, actieve en resultaatgerichte cultuur.  Wij bieden gemotiveerde studenten de mogelijkheid om stage bij ons te lopen. Wij hebben stageplekken op verschillende niveaus en in uiteenlopende vakgebieden. Daarnaast hebben we met regelmaat passende vacatures voor starters en andere young professionals. We hechten binnen Opti-flor belang aan het ontwikkelen van onze mensen en functies en hen met ons ambitieuze bedrijf mee te laten groeien.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Madeweg 78a
2681 PN  Monster

Meer weten?

Bezoek de website van Optiflor