van der Windt verpakkingen - World Horti Center

Paardekooper

“Onze verpakkingen garanderen de juiste weg van teler naar consument”

Paardekooper is sinds 1969 de vertrouwde verpakkingsspecialist voor de AGF en Horti-sector. Ons assortiment bestaat onder andere uit bloemen- en plantenhoezen, AGF-verpakkingen, folies, verschillende soorten (display)dozen en horti-verzendverpakkingen.

De verpakking is een onmisbare schakel binnen de AGF- en sierteeltketen. Onze verpakkingsoplossingen garanderen de juiste weg van teler naar consument. Van efficiënte handling en bescherming tijdens transport tot behoud van kwaliteit en een optimale presentatie in de winkel. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van een efficiënt verpakkingsassortiment, gelet op minder (faal)kosten en meer rendement.

Besparen

Zo voorkomt een goede verpakking productschade- en uitval en dit betekent automatisch minder kosten. Met bijvoorbeeld een kleine aanpassing in de vorm of het formaat van de verpakking kan de verwerkingssnelheid aanzienlijk toenemen. Ook dan is een besparing snel gemaakt. Diepgaande kennis van markten, producten en materialen resulteert in de beste oplossing voor jouw specifieke verpakkingsproces.

Groeien

Naast besparen kun je met een goede verpakking ook groeien. De verpakking is een belangrijke marketingtool. Als specialist in AGF- en sierteeltverpakkingen weten wij wat consumenten beweegt. Naast kwaliteit is een goede presentatie een belangrijk verkoopargument. Wij vertalen actuele consumententrends naar onderscheidende verpakkingsoplossingen, zodat jouw marktaandeel groeit. 

Contactgegevens
Nieuweweg 10
2675 BC  Honselersdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Paardekooper verpakkingen en disposables