Ridder - World Horti Center

Ridder

Wij zijn Ridder.Dit houdt ons bezig
Wereldwijd moeten agrarische ondernemers op geheel eigen wijze invulling kunnen geven aan een efficiënte en duurzame land-en tuinbouw. Dit is de belofte die Ridder als internationaal opererend familiebedrijf waarmaakt door meer dan 65 jaar aan Nederlandse agrofood-expertise te vertalen naar adaptieve techniek en know-how die perfect is afgestemd op lokale behoeften en omstandigheden.

 

Dit is het gevolg
Innovatiedrang zit bij Ridder in de genen. Daarnaast wordt er oplossingsgericht gewerkt. De gebalanceerde mix van deze twee eigenschappen maakte van Ridder de ervaren marktleider op gebied van technische oplossingen voor de tuinbouw, intensive veehouderij en gewasbewaring. Vandaag heeft Ridder klanten in meer dan 100 landen die ondersteund worden via buitenlandse vestigingen én een globaal partnernetwerk.


Dit is hoe wij de toekomst zien
Onze toekomstige gezondheid en welzijn zal grotendeels afhangen van een succesvolle wereldwijde transitie naar efficiënte land-en tuinbouw.  De trefzekere kennisoverdracht en pragmatische oplossingen van Ridder zijn onmisbaar om boeren en tuinders waar dan ook ter wereld te helpen dit doel te bereiken, op hun eigen manier. 

 

Contactgegevens

Bezoekadres:

Ridder
Lorentzstraat 32
3846 AX  Harderwijk
The Netherlands

Postadres:
Postbus 360
3840 AJ  Harderwijk
The Netherlands

Kantoren:
Ridder Maasdijk 
Ridder France
Ridder Spain
Ridder México
Ridder China
Ridder Noord-Amerika   

Meer weten?

Bezoek de website van Ridder