Royal van Zanten - World Horti Center

Van Zanten Breeding

Van Zanten Breeding B.V. is een innovatief internationaal familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Wij verbeteren continu de genetica, creëren synergie in veredelings- en vermeerderingstechnologie en werken intensief samen met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen.

De vraag naar bloemen en planten neemt nog steeds toe. De consument zoekt iets speciaals. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dit is het kloppende hart van ons bedrijf.

Heel wat vierkante meter kas is gereserveerd voor de ontwikkeling van nieuwe rassen en teeltverbetering. Daardoor zijn onze eigen teeltadviseurs en accountmanagers in staat klanten met raad en daad bij te staan om het beste rendement uit het product te halen.

Uitgangsmateriaal produceren we op de plaats waar dat het beste kan. Daarvoor gelden klimatologische, bodemkundige en bedrijfseconomische argumenten. Een zorgvuldige afweging van die argumenten is de beste garantie voor leveringsbetrouwbaarheid voor al onze snijbloemen, potplanten en bloembollen. Niet verwonderlijk dat Van Zanten Breeding B.V. op alle continenten aanwezig is. Onze agenten en distributeurs helpen u graag verder.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout

Postadres:
Postbus 265
1430 AG Aalsmeer

Meer informatie?

Bezoek de website van Royal Van Zanten