Stolze - World Horti Center

Stolze

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Met ruim 100 medewerkers zijn wij uitgegroeid tot dé specialist voor elektro-, water-, belichtingstechniek en hogedruknevel voor tuinbouw en utiliteit.

Techniek is onze passie. Geen installatie is hetzelfde en wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen in een deugdelijke en betrouwbare oplossing op maat. Van ontwerp tot en met realisatie en toegespitst op uw unieke situatie, of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties.

De installatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met hoofdzakelijk eigen monteurs en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen. Onze uitvoerders begeleiden dit traject vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering. En ook na de installatie staan we 24 uur per dag voor u klaar met een team van ervaren servicemonteurs.

Vanuit onze vestigingen in Maasdijk en Aalsmeer werken wij aan de meest uiteenlopende installaties. Onze specialiteit? Een volledig geïntegreerd totaalproject waar uw product van groeit. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Contactgegevens

Postbus 22
2676 ZG Maasdijk
Nederland

Bezoekadres
Bandijkweg 2
2676 LJ Maasdijk
Nederland

Meer weten?

Bezoek de website van Stolze