TK Topboiler - World Horti Center

TK Topboiler

Kasverwarming is een fundamenteel hulpmiddel in het verbouwen van vrijwel elk gewas. Al bijna 10 jaar levert TK-Topboiler haar ketels, condensors en tanks aan de wereldwijde industrie om dit te bewerkstelligen. Alle producten van TK-Topboiler worden ontwikkeld en geproduceerd door onze ervaren partner HKB/Viessmann. Hierdoor kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen.

Mede door het gebruik van een ruime vuurgang, een 3-treks vlampijpsysteem en een TK-Topcondensor kan een TK-Topboiler een zeer hoog rendement behalen. Hiermee wordt een laag brandstofverbruik en lage NOx uitstoot gerealiseerd.

Alle TK-Topboilers hebben ook specifieke ontwerp elementen waardoor vibraties voorkomen worden, geluidsemissie gelimiteerd wordt en interne belastingen door grote temperatuurverschillen verminderd worden. Dit alles resulterend in een degelijk en onderhoudsarm systeem.

TK-Topboiler B.V. is bekend om haar vermogen ketels te leveren welke niet alleen voldoen aan de ASME, PED, of GOST standaard, maar ook standaarden gezet door de Chinese Special Equipment Institute (CSEI). Hierdoor is TK-Topboiler een van de weinige ketelleveranciers waarvan haar producten geëxporteerd en geïnstalleerd mogen worden in China.

Contactgegevens

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

Contactpersoon

Tom van Reeven

Meer weten?

Bezoek de website van TK Topboiler