Van den Bos Flowerbulbs is gespecialiseerd in de bewaring, preparatie en handel van lelies, freesia’s en calla’s voor de professionele bloementeelt en importeurs. Sinds 1946 zijn we wereldwijd een begrip op het gebied van bloembollen bewaren, bloembollen preparatie en bloembollen export. Vanuit Nederland en eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, China en Australië leveren wij de beste kwaliteit bollen, elke dag van het jaar.

Het beste bollenbedrijf ter wereld bouwen, dat is ons doel. En dat is nooit klaar, het kan altijd weer beter. Uniek is Van den Bos op meerdere fronten. Zo zijn we pionier geweest in het opzetten van buitenlandse handelsvestigingen.

We werken gedecentraliseerd met deskundige en slagvaardige teams. In Chili worden eigen bloembollen gekweekt, waardoor wij onze klanten jaarrond kunnen voorzien van bollen met hoge kwaliteit. Vele bloembol variëteiten verhandelen wij op (semi) exclusieve basis en bieden daarmee een onderscheidend assortiment. Dit alles maakt Van den Bos zeker uniek.

Contactgegevens

Boswoning 106
2675 DZ  Honselersdijk

 

Meer weten?

Bezoek de website van Van den Bos