Van der Ende Groep

Van der Ende Groep is al ruim 30 jaar  actief in de glastuinbouwmarkt als producent en leverancier van een breed productenpakket op het gebied van pompen, luchtbeweging, waterbehandeling en filtratie. Naast verkoop van deze producten kunt u ook bij ons terecht voor service, onderhoud, reparatie en revisie.

Innovatie neemt een belangrijke plaats in binnen Van der Ende Groep en dan niet alleen m.b.t. tot het ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook in de vorm van op maat gemaakte oplossingen voor een bedrijf. Dit heeft, al dan niet in samenwerking met opdrachtgevers, tot een groot aantal mooie producten en systemen geleid.

Het familiebedrijf is actief in verschillende afzetmarkten over de hele wereld, zoals tuinbouw (via dealers/installateurs), industrie, aannemerij/bouw en overheid. In 2016 zijn ze benoemd tot winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Tevens is de Triton Bioreactor trotse winnaar geworden van de Herman Wijffels Innovatieprijs en zijn ze uitgeroepen tot winnaar van de OOM-award voor beste scholingsbedrijf binnen de metaalsector van Zuid-Holland.

Van der Ende Groep: Keeps Your Business Running

Contactgegevens

Maasambacht 4
2676 CW  Maasdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Van der Ende Groep