Van der Ende Groep - World Horti Center

Van der Ende Groep

Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek.

Al meer dan 35 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. 

 

We bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen. Van der Ende Groep levert kwalitatief hoogstaande producten voor verschillende afzetmarkten over de hele wereld (tuinbouwsector via dealers/installateurs). Ook de sterke eigen merken worden wereldwijd verkocht. Of het nu een levering van pompen naar Amerika of het plaatsen van een RO-installatie in Australië betreft, Van der Ende Groep heeft de logistieke mogelijkheden om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Van der Ende Groep: Improving Your Business

Contactgegevens

Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Van der Ende Groep