Van der Knaap Groep - World Horti Center

Van der Knaap Groep

De Van der Knaap Groep is een groep van ondernemingen die staat voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van beworteling en groei van planten. Met elkaar aanvullende activiteiten is de groep in korte tijd uitgegroeid tot de absolute top in de professionele tuinbouw. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

De Van der Knaap Groep biedt de professionele tuinbouw passende oplossingen op het gebied van natuurlijke bewortelings- en groeimedia. Dus op basis van veen en kokos. Zeer bewust kiezen we voor grondstoffen die recyclebaar zijn en dus milieuvriendelijk.

De kwaliteit van onze producten wordt bewaakt door een eigen kwaliteitsdienst. De fysische en chemische eigenschappen van de grondstoffen worden in de gehele keten van winning tot aflevering gecontroleerd in eigen laboratoria.

Op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen. Ons kwaliteitmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de normen van RHP en ISO 9001:2015.

Veel van onze producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met kwekers en kwekersverenigingen. Variërend van verbeteringen van potgrondmengsels en substraten tot compleet nieuwe producten, Van der Knaap heeft voor vrijwel elke teelt en teeltfase de allerbeste oplossing.

Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:
Bovendijk 50            
2295 RZ  Kwintsheul

Postadres:         
Postbus 136            
2290 AC Wateringen

Meer weten?

Bezoek de website van Van der Knaap