Van der Valk 
Horti Systems

Van der Valk Horti Systems is al jarenlang een begrip in de glastuinbouw. Sterker nog, we zijn het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen. U komt onze systemen dan ook overal tegen. Hoogwaardige componenten die uw bedrijf niet alleen in beweging moet bréngen. Maar vooral moeten hóuden. 

Kassen worden steeds groter en complexer. En de duizenden onderdelen worden daardoor steeds minder goed bereikbaar voor onderhoud. U moet dus blindelings op ze kunnen vertrouwen. Daarom gaan we bij Van der Valk Horti Systems door tot het uiterste, bij élke ontwikkeling opnieuw.

Het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen is voor ons dan ook een kernactiviteit. Echt elk onderdeel onderscheidt zich daarbij met z’n eigen doordachte details. Bovendien zetten we onze handtekening lóuter onder producten die volledig getest en goedgekeurd zijn, vóórdat ze in uw kas terechtkomen. Van der Valk Horti Systems, uw verzekeringspolis voor bedrijfscontinuïteit.

Contactgegevens

Zwartendijk 73
2681 LP  Monster

Meer weten?

Bezoek de website van Van der Knaap Horti Systems