VB

VB is specialist in innovatieve totaaloplossingen in de snel veranderende tuinbouwwereld. Moderne kasoplossingen waarmee we voor onze klant de best mogelijke klimaatomstandigheden kunnen realiseren voor de teelt van het gewas. Voor elke omgeving, elk klimaat en elk gewas hanteren wij een unieke aanpak. Wij denken in oplossingen die exclusief voor onze klanten ontwikkeld worden. Met toewijding gaan wij tot het uiterste om onze beloftes waar te maken. Dit doen wij graag in nauwe samenwerking met de klant, samen met onze leveranciers en onze medewerkers.

Door onze kennis op het gebied van horti, klimaat en energie te combineren, kunnen we onze klanten een complete oplossing bieden.

Met een betrokken team van gepassioneerde medewerkers, optimaliseren wij groeiomgevingen. We zijn leider in het leveren van hightech tuinbouwoplossingen en geothermie projecten. Onze projecten bieden duurzame oplossingen voor onze klant en het milieu.

Bij VB zijn we trots op onze duurzame initiatieven, het motiveert onze manier van denken en hoe we ons werk dagelijks doen. Door langdurige relaties aan te gaan met onze klanten en partners, inspireren we hen ook met zo min mogelijke fossiele brandstoffen te werken.

Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in:

  • Horti: VB ontwerpt en realiseert jaarlijks een groot aantal glastuinbouwprojecten, verspreid over de gehele wereld, compleet met alle installaties.
  • Climate: Niet alleen met het oog op optimale productomstandigheden, maar ook met een minimaal energieverbruik. Al onze oplossingen zorgen ervoor dat we jaarrond gezond kunnen eten en kunnen genieten van verse bloemen. En ook voor onze nieuwe generatie.
  • Energy: Wij ontwerpen en zorgen voor de aanleg van warmtenetwerken voor de industrie en de glastuinbouw. Met onze blik op de toekomst doen we dat met de toepassing van restwarmte en geothermie. Zo duurzaam mogelijk.

Werken bij een gezond bedrijf in de groei? Met het oog op toekomstige groei en de voortdurende inspanning om tot nieuwe ontwikkelingen te komen, zoeken wij continu naar versterking van onze organisatie. VB heeft een ambitieus en professioneel team van circa 40 specialisten. Bekijk de vacatures op deze pagina.

Contactgegevens

Robert Marks
Export sales manager

Meer weten?

Bezoek de website van VB