Westland Infra - World Horti Center

Westland Infra

Als netbeheerder beheert Westland Infra de technische hoogwaardige energienetten die - letterlijk - de wortels vormen van het Westland. Niet voor niets is de regio Westland ver buiten onze landgrenzen bekend als de tuin van Europa.

Westland Infra beschikt over een unieke marktpositie door de grote kennis van het tuinbouwsegment en haar specifieke (energie)behoeften. Als partner van de glastuinbouw ondersteunen wij de energietransitie. Duurzaamheid voorop!

Als regionaal netbeheerder zorgt Westland Infra voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Met de hieraan gerelateerde producten en diensten bieden wij professionele oplossingen. Verder ondersteunen wij ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en energietransitie. Door onze klantgerichte werkwijze streven wij naar een voorkeurspositie bij onze relaties.

Voor onze medewerkers creëren wij een uitdagende en marktgerichte werkomgeving, waarin persoonlijke groei centraal staat.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Nieuweweg 1
2685 AP  Poeldijk

Postadres:
Postbus 1
2685 ZG  Poeldijk

Meer weten?

Bezoek de website van Westland Infra