Westland Partners - World Horti Center

Westland Partners

Als agrarisch ondernemer in de agri & food branche heeft u voortdurend te maken met specifieke wet- en regelgeving. U vraagt zich bijvoorbeeld af welke regelgeving op uw bedrijf van toepassing is, hoe u risico’s kunt beperken of hoe u als agrarisch ondernemer vooruit kunt lopen op de uitdagingen van deze tijd.

Als kantoor in de Greenport Westland-Oostland hebben wij alle juridische expertise voor ondernemers in de tuinbouwsector in huis. De belangen worden steeds groter en u als ondernemer wilt specialistisch advies van een betrouwbare partner. Wij kunnen u adviseren over het slim toepassen van de regels en het benutten van kansen ervan, zodat u zich kunt richten op de groei van uw onderneming.

Uiteraard zijn we op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, maar omdat we ons verbonden voelen met de sector begrijpen we ook de problematiek van de ondernemers.

Voordelen van een Food-, Agri- en Hortispecialist:

  • Als kantoor met wortels in de Greenport Westland-Oostland hebben wij jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen in de agri & foodsector.
  • Wij volgen de recente ontwikkelingen, en de meest recente wetgeving in de tuinbouwsector, op de voet.
  • Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers, het slim toepassen van de regels en het benutten van kansen van deze regels.
     

Contactgegevens

Galgepad 21
Postbus 252
2670 AH Naaldwijk

Meer informatie?

Bezoek de website van Westland Partners