Zantingh - World Horti Center

Zantingh

Zantingh is een internationaal toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in professionele gasbranderinstallaties, rookgascondensors en systemen voor CO2-dosering voor de glastuinbouw, industrie en utiliteitsbouw. Het bedrijf begon met het installeren van kolenketels voor de tuinbouw. We zijn nu 80 jaar actief in een markt die we gerust dynamisch mogen noemen en inmiddels gaan onze installaties de hele wereld over.

Vanuit ons hoofdkantoor in Rijsenhout en de vestigingen in Maasland en in Ancenis (Frankrijk) zijn directie en medewerkers dagelijks bezig met het ontwikkelen van duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossingen. Op basis van nieuwe kennis en technologie worden de producten aangepast of worden nieuwe producten ontwikkeld om onze klanten de kwaliteit te leveren die zij van Zantingh mogen verwachten.

Proactieve productontwikkeling maakte van Zantingh een internationaal opererend bedrijf met wereldwijd afnemers. De kenmerkende no-nonsense mentaliteit is nog steeds een van de drijfveren waarop de organisatie rust. Geen lange verhalen of ingewikkelde procedures, maar korte lijnen, helder, snel, servicegericht en met kennis van zaken.

Zantingh staat voor absolute zekerheid! Zekerheid als het gaat om advies, betrouwbare producten, installaties of service&onderhoud. Een betrouwbare partner. Een partner waar u op kunt rekenen.Contactgegevens

Bezoekadres:
Aarbergerweg 9
1435 CA  Rijsenhout

Postadres:
Postbus 255
1430 AG  Aalsmeer

Meer weten?

Bezoek de website van Zantingh