Let's Work

Let’s Work is hét vacatureplatform voor bijbanen, startersfuncties, stageplaatsen en traineeships in de Nederlandse tuinbouwsector. Met name de jongere doelgroep, die bestaat uit studenten en young professionals, kan hier ontdekken hoe veelzijdig een carrière in de tuinbouw daadwerkelijk is. Daarnaast zijn er op Let’s Work vacatures te vinden voor meer specialistische functies.

Tuinbouwverhalen
Om een beeld te vormen bij de carrièrekansen in de sector, verzamelt het Career Team verhalen van studenten en young professionals die hun eerste stappen zetten in hun tuinbouwcarrière. Niet alleen helpen deze verhalen aan te tonen hoe dynamisch de sector is, ook krijgen deelnemende tuinbouworganisaties hiermee een welverdiend podium om te laten zien wat ze in huis hebben.

Career Team
De gezichten achter Let’s Work zijn Tom van Velzen (25 jaar) en Marissa Kloppers (22 jaar), die zich sinds 2017 inzetten voor de tuinbouwsector. Voorheen maakten ze deel uit van de redactie van HortiValley, opgezet om de innovatiekracht, carrièrekansen, studiemogelijkheden en de veelzijdigheid van de nationale tuinbouw te tonen. In samenwerking met World Horti Center gaan ze ‘voor en door jongeren’ verder met Let’s Work. Nu bouwen ze enthousiast verder aan het vacatureplatform en schrijven ervaringsverhalen om andere jongeren te laten zien wat de tuinbouw nu echt is.

Deelnemen aan Let’s Work
Wilt u vacatures laten plaatsen op Let’s Work of heeft u young professionals in de organisatie die graag hun verhaal vertellen? Neem dan contact op met het Career Team per mail, zij helpen u graag verder!

Bekijk de actuele vacatures

Let's Work