Eerder verschenen op Let’s Work de verhalen van Demy Kouwenhoven en Maik Vieveen, beiden werkzaam bij Valstar.
Vandaag nemen we je mee in het verhaal van Bo van der Wel, commercieel - en marketing assistent bij Eminent Food. Ook met Bo spraken we over stages, haar functie én natuurlijk weer die Westlandse mentaliteit.
Hoe ben je bij Eminent Food terechtgekomen?
''Mijn moeder heeft altijd bij Eminent Food gewerkt. Twee jaar geleden zochten ze zomerkrachten, toen ben ik begonnen als ‘bijhulpje’. Na de vakantieperiode in de zomer van 2018, kreeg ik de mogelijkheid om ook mijn stage bij Eminent Food uit te voeren. Nu combineer ik mijn opleiding Office Management aan de Hogeschool Rotterdam met mijn werk bij Eminent Food. ‘s Ochtends ben ik bezig met de verkoop, het verwerken van alle binnenkomende orders. Ik bied producten aan bij klanten en maak prijsafspraken. ‘s Middags is het tijd voor mijn marketingstage, waarbij ik meewerk aan het vernieuwen van de website. Ik schrijf introductieteksten over de producten en ik verzamel productinformatie, foto’s en andere materialen. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ga hier ook voor mijn afstudeerscriptie aan de slag.’’
Je studeert Office Management in Rotterdam, hoe ben je in deze sector terechtgekomen?
''Ik studeer in Rotterdam, maar ik woon in Naaldwijk. Hiervoor heb ik altijd meegelopen met telers. Tijdens mijn vakantiewerk bij Eminent Food ontdekte ik mijn interesse in de handel.’’
Wat maakt werken bij Eminent Food nou zo leuk?
''Het contact met de klanten vind ik heel leuk. We verkopen geen grote aantallen, maar dozen op basis van de vraag van de klant. Zo bouw je echt een band op met de klanten. De sfeer is heel fijn, iedereen gaat relaxt met elkaar om.’’