AAB blijft nauw verbonden aan World Horti Center - World Horti Center
20.01.2022

AAB blijft nauw verbonden aan World Horti Center

Engineering your sustainable growth

Het pand van World Horti Center is met al haar technische- en duurzame hoogstandjes een ware signature dish van AAB. De adviseurs, ingenieurs en makelaars van AAB waren al ver voor de bouw van ons pand betrokken bij WHC. Zij dachten mee over slimme toepassingen in het pand, de architectuur, maakten de bouwtekeningen en namen de projectbegeleiding op zich.

Kortom, ons pand straalt naast veel groen, duurzaamheid, technische hoogstandjes en hightech innovaties ook een beetje AAB uit. We zijn er trots op dat ons pand onderdeel is van het portofolio met hoogstaande tuinbouwprojecten van AAB en dat zij via participatie nauw verbonden blijven aan WHC.

Aad Janssen en Léon Lankester, directie van AAB en Puck van Holsteijn, directeur World Horti Center ondertekenden de overeenkomst voor het continueren van participatie van AAB. World Horti Center spreekt AAB bijzonder aan omdat het staat voor innovatie, internationalisering, duurzaamheid en samenwerking, hetgeen prima aansluit hun adagium “engineering your sustainable growth”.