‘All you need is Purple’ Caravan verrast klanten! - World Horti Center
25.04.2018

'All you need is Purple' caravan verrast klanten!

Royal van Zanten, participant van het World Horti Center bracht vandaag de promotie van Celosia Deep Purple® op een verrassende wijze onder de aandacht van klanten.

Het veredelingsbedrijf gaf de aftrap van de promotiecampagne in Westland bij het World Horti Center. Studenten van MBO Westland, die ook in dit kennis- en innovatiecentrum zijn gevestigd werden als model in de campagne ingezet. De ‘All you need is Purple’ caravan rijdt de komende drie dagen rond om klanten een liefdevol bezoek te brengen. Zij worden overvallen met een ludieke persoonlijke boodschap, die toch wel duidelijk maakt dat ‘Deep Purple®’ echt wel dé kleur is.

Volgens Royal van Zanten heeft de kleur paars al jaren een sterke positie in de trendkleuren. Verschillende tinten paars hebben een gemeenschappelijke betekenis; inventief, fantasierijk en een beetje rebels.
Deep Purple® voelt zich al jaren thuis binnen vele tuin- en interieurtrends. Om dit onder de aandacht te brengen op een bijzondere, eigenwijze en creatieve manier is in samenwerking met veredelaar Royal Van Zanten deze actie opgezet.