Bekijk nu Tech Talks: Plant Empowerment - World Horti Center
31.08.2020

Bekijk nu Tech Talks: Plant Empowerment

Bekijk de webinar over hogere opbrengst en betere gewaskwaliteit door duurzaam telen.

Afgelopen donderdag organiseerde World Horti Center in samenwerking met Plant Empowerment een nieuwe editie van Tech Talks. Tijdens de evenementenreeks Tech Talks worden telers wereldwijd bijgepraat over duurzame en innovatieve teeltmethodes en de toepassing van technieken daarbij. Tijdens deze online editie werd er ingegaan op het behalen van hogere productie en betere gewaskwaliteit door het inzetten van de principes van Plant Empowerment.

Internationale telers bekeken de webinar die live vanuit de tv-studio in World Horti Center werd opgenomen. Diverse specialisten spraken over data driven telen en hoe Plant Empowerment telers helpt om te anticiperen op teeltproblemen. Aan het einde van de webinar werd tevens het nieuwe boek van Plant Empowerment overhandigd aan Frank van der Helm van Inholland en Mark Zwinkels van World Horti Center.

De webinar is terug te zien via onderstaande video. De opname start op 04:45 min.

Meer weten over duurzaam telen? World Horti Center biedt (digitale) tours aan waarin al uw vragen worden beantwoord door onze experts. Bekijk de mogelijkheden voor (online) tours en de Online HortiXperience via onderstaande button.