Best Fresh verlengt contract World Horti Center - World Horti Center
13.03.2020

Best Fresh verlengt contract World Horti Center

Best Fresh en World Horti Center tikten de smoothieglazen tegen elkaar, want het contract voor gezamenlijke samenwerking is met drie jaar verlengd. Dat betekent dat Best Fresh ook de komende drie jaar zichtbaar zal zijn met een stand op de beursvloer en zal participeren in de vele netwerkbijeenkomsten, evenementen en andere activiteiten. 

“Best Fresh wil graag als participant ook de komende 3 jaar weer onderdeel zijn van dit unieke kennis- en innovatieplatform in Westland. Onze stand vormt een mooie ontmoetingsplaats met onze sectorgenoten, aanverwante bedrijven en natuurlijk met potentieel talent uit de onderwijswereld,” aldus Jeroen Groenewegen en Henny van de Wetering, marketeers bij Best Fresh.

“We zijn erg blij met Best Fresh als participant”, laat directeur World Horti Center Joep Hendricks weten. “Ze nemen een actieve rol in als participant, maar denken ook kritisch mee met World Horti Center als organisatie. Dat is prettig, als een dergelijk succesvol bedrijf zich op zo’n manier aan ons wil verbinden. De verlenging van drie jaar is dan ook een goede reden voor een feestje.”

Best Fresh is een toonaangevende internationale familie van trotse handelaars en gespecialiseerde kwaliteitsmerken: van klassieke groenten uit eigen kas tot onverwachte verrassingen van exotische bodem. Sinds 1928 leveren zij elke dag kwaliteit en inspireren zij elkaar én alle spelers in de keten om blijvend te vernieuwen en te verbeteren met aandacht voor mens en planeet.