Codema participeert in World Horti Center - World Horti Center
01.04.2019

Codema participeert in World Horti Center

Afgelopen week tekende Gideon de Jager een participatieovereenkomst met World Horti Center.  

Gideon de Jager, commercieel directeur en aandeelhouder van tuinbouwleverancier Codema: ’’World Horti Center is een uniek kennis- en innovatieplatform, waar alle facetten van de Nederlandse glastuinbouw te zien zijn. Het is de ‘place to be’ waar ondernemerschap, innovatie en onderzoek in de glastuinbouw samenkomt. Nederland loopt wereldwijd voorop in de tuinbouwsectoren die voorsprong moeten we zien te behouden.

Codema verbindt zich graag aan het centrum. Ook met oog op de toekomst, waarbij continue innovatie en samenwerking van belang zijn om de koploperspositie in de wereld te behouden. Het internationale karakter van World Horti Center past goed bij Codema, want Codema heeft een wereldwijde klantenkring en vestigingen op meerdere continenten.

Wereldwijd is er een toenemende behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen. In deze behoefte kan Codema voorzien, doordat Codema sinds 1958 duurzame oplossingen op maat ontwikkelt, levert en installeert. Dit met als doel de operationele efficiency van tuinbouwbedrijven te vergroten en bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld. Hierbij focust Codema op zes kerndisciplines: waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en internetoplossingen.