Decorum verhuist naar World Horti Center - World Horti Center
29.11.2017

Decorum verhuist naar World Horti Center 

In januari neemt telersvereniging Decorum Company haar intrek in het World Horti Center in Naaldwijk. Vandaag tekende John Grootscholten, bestuursvoorzitter van Decorum, de participatieovereenkomst.

Met een ruimte van 400 m² is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers afdeling van het innovatieve centrum. De 15 medewerkers van Decorum krijgen een werkplek en bovendien is een assortiment van de producten van de 60 aangesloten potplanten- en bloementelers in een permanente presentatie aanwezig.

John Grootscholten: World Horti Center is hét internationale innovatiecentrum van de tuinbouw, the place to be, daar hoort Decorum bij.

Decorum bundelt de krachten van ruim zestig speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen.

Het World Horti Center is hét actuele kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw. Met de diensten op het gebied van innovatie, onderwijs en onderzoek wil ook Decorum samen verbinden, creëren, inspireren en innoveren.

Het centrum ontvangt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld. World Horti Center levert een bijdrage aan de verbetering van het welzijn en welbevinden van mensen, door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. De officiële opening vindt 7 maart 2018 plaats.