Derde editie Innovation Management Horticulture van start - World Horti Center
20.07.2021

Derde editie Innovation Management Horticulture van start

Een nieuwe academische leergang van World Horti Center en Erasmus University

Dit najaar organiseren World Horti Center en Erasmus University samen voor de derde keer de Academische Leergang Innovation Management Horticulture. In zeven sessies neemt hoogleraar Jan van den Ende de deelnemers mee langs de laatste theorie over innovatie management, toegepast op de tuinbouw. De cursus is heel praktisch opgezet, met veel casestudies, onderlinge gesprekken over innovatie en oefeningen om innovatie management toe te passen binnen je eigen bedrijf of organisatie. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de cursus, die vooral geschikt is voor innovatie-, product- en R&D managers in de glastuinbouw.

De Academische Leergang Innovation Management Horticulture start op 22 september 2021. Elke sessie begint met een diner, waarbij behalve de gang van zaken ook al wat theorie besproken wordt. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met praktische voorbeelden, discussies en oefeningen om de theorie eigen te maken. Er is weinig voorbereidingstijd nodig voor de sessies, wat door deelnemers van vorige edities als erg prettig werd ervaren.

Er zijn voor de derde editie nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden is mogelijk tot 16 augustus. Meer informatie over de Academische Leergang vindt u hier