Derde editie Summer of Innovation volledig digitaal - World Horti Center
24.06.2021

Derde editie Summer of Innovation volledig digitaal

Een zomer vol met de laatste tuinbouwinnovaties bij World Horti Center

Iedere zomer viert World Horti Center traditioneel alle innovaties die de tuinbouwsector rijk is. Ook de derde editie van Summer of Innovation staat in het teken van vernieuwing in de sector. In tegenstelling tot de vorige twee jaargangen zal Summer of Innovation 2021 volledig online plaatsvinden, in verband met een grootscheepse verbouwing van de eerste verdieping van World Horti Center.

Online zullen we de hele zomer aandacht besteden aan innovaties in de glastuinbouw. De Nederlandse glastuinbouwsector staat wereldwijd bekend als innovatief en oplossingsgericht en heeft om deze reden een sterke globale positie. Wij vinden het daarom belangrijk om nieuwe producten, trends en ontwikkelingen in de spotlights te zetten, elk jaar weer. 

Innovaties vinden constant plaats, op allerlei plekken in de Nederlandse tuinbouwketen en het is goed om hiermee zo breed mogelijk naar buiten te treden.

Wie niks wil missen van de Summer of Innovation 2021 doet er goed aan World Horti Center te volgen op Facebook, LinkedIn en YouTube. Daar zullen op diverse manieren de innovaties getoond worden.

Meld jouw innovatie aan

Geïnteresseerden met een innovatie kunnen zich melden via dit e-mailadres. Geef duidelijk aan wat de innovatie is, hoe deze ingezet wordt en wat het bedrijf of de organisatie erachter is. Wellicht nemen we de innovatie dan op in de programmering deze zomer.

Benieuwd naar het event en de voorwaarden om een innovatie tentoon te stellen? Lees meer via onderstaande button.