Deuren WHC staan wagenwijd open voor bezoek - World Horti Center
28.02.2022

Deuren WHC staan wagenwijd open voor bezoekers

Goed gevulde evenementenkalender en de internationale delegaties vinden wederom hun weg naar WHC

Na twee jaar met coronamaatregelen, zijn we blij onze deuren weer volledig te kunnen openen voor internationaal bezoek en tuinbouw geïnteresseerden weer samen te brengen tijdens de vele netwerk- en kennisevenementen in World Horti Center.

"Dat er behoefte is aan fysiek samenkomen, kennisdelen, rondleidingen en netwerken merken we aan alles. De aanvragen voor rondleidingen, meetings en evenementen stromen binnen", zegt Tessa Minnaard, Event Manager bij World Horti Center. 

Afgelopen week ontving World Horti Center delegaties uit Griekenland, USA (Washington) en Nederlandse universitaire studenten. Deze week staan rondleidigen gepland voor meerdere Nederlandse delegaties, een delegatie uit India en bezoekers uit Kazachstan. 

Wat is er allemaal mogelijk in WHC?

Events
We hosten met veel plezier jouw event! WHC beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een groot Rabootorium voor 266 personen en ook een splinternieuw evenementenplein voor het ontvangen van gasten. Bekijk hier al onze faciliteiten.

Vergaderen
Onze vergaderzalen en meetingruimtes zijn van alle gemakken voorzien en beschikbaar voor 2 - 32 personen. Klik hier voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden.

Tours
Rondleidingen door World Horti Center met een HortiXperts zijn geschikt voor delegaties van 1 - 20 personen. Ook kan een tour gecombineerd worden met een bezoek aan TomatoWorld. Daarnaast zijn interactieve online tours met onbeperkt aantal deelnemers nog steeds beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over (online) tours.

Online- en hybride events
Vanuit het Rabotorium is het mogelijk om hybride- en online events te organiseren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Catering
Ons restaurant is dagelijks geopend tussen 08:00 en 17:00 uur. Tussen 10:00 en 15:00 uur is onze keuken geopend, koffie en thee is de hele dag verkrijgbaar. Wil je verzekerd zijn van een tafel voor jouw delegatie? Reserveer dan vooraf een plek.