Door samenwerking komen we verder! - World Horti Center
13.01.2021

Door samenwerking komen we verder!

World Horti Center is er trots op dat ABB nauw verbonden blijft aan het kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouwsector.

Technologieleider ABB draagt via kennis, samenwerking en technologie bij aan een krachtige en toekomstbestendige glastuinbouwsector. World Horti Center is er daarom trots op dat ABB nauw verbonden blijft aan het kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouwsector. Door samenwerking komen we verder!

ABB helpt met zijn partners de internationale glastuinbouw op een duurzame manier te elektrificeren en te digitaliseren. Het digitaliseren van de installatie biedt veel kansen voor glastuinbouwbedrijven. Nieuwe technologieën leveren namelijk informatie op waarmee ABB samen met klanten oplossingen bedenkt om teelt en onderhoud verder te optimaliseren. Denk daarbij aan gepland onderhoud tijdens de teeltwissel waarbij van te voren door datamanagement het werk is bepaald. Deze verbeteringen werken snel en kostenbesparend en geven bijvoorbeeld ook minder kans op besmetting in geval van virussen. 

Jan Willem Hinfelaar, Segment Manager Horticulture ABB en Will Zuiderwijk, Accountmanager World Horti Center maakten de continuering van de samenwerking concreet met een toepasselijke boks hand.

Wil je weten wat een energiemanagement systeem kan betekenen voor jouw bedrijfsvoering? De adviseurs van ABB geven graag advies. Kom direct met ze in contact, door te klikken op onderstaande button.