Dümmen Orange presenteert nieuwe stand in World Horti Center - World Horti Center
02.03.2018

Dümmen Orange presenteert nieuwe stand

“Wij zijn trots dat we een eigen plek hebben binnen dit unieke wereldwijde tuinbouw concept. 

In het hart van het Westland kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland kennismaken met de vertegenwoordigers van Dümmen Orange. De stand van Dümmen Orange biedt volop de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met nieuwe en bestaande klanten en collega’s uit de branche. Vanwege haar innovatieve technieken en hoog kennisniveau speelt Dümmen Orange een steeds grotere rol op het internationale speelveld van veredelaars en vermeerderaars. De stand op het World Horti Center is dan ook een uitstekend startpunt voor een tour langs showkassen en showtuinen waar nieuwe bloemen en planten worden getoond.

De stand van Dümmen Orange in het World Horti Center is zichtbaar aanwezig; het straalt licht, lucht en transparantie uit. Door te participeren in het World Horti Center kijkt Dümmen Orange ook naar de toekomst door zich te verbinden met het glastuinbouwonderwijs en te investeren in jong talent.

Marco van der Sar, Hoofd Global Marketing en Corporate Communications, zegt: "Wij zijn trots dat we een eigen plek hebben binnen dit unieke wereldwijde tuinbouw concept. Samen met veel andere bedrijven laten we zien wat onze sector te bieden heeft. Naast het boeien en binden van jong talent, zien wij kansen gericht op internationale bezoekers en daarnaast een betere samenwerking met ketenpartners."