Gastvrijheid optimaal laten ervaren, daar zit mijn motivatie! - World Horti Center
01.06.2018

Gastvrijheid optimaal laten ervaren, daar zit mijn motivatie!

Vanaf medio mei is Stefani gestart bij World Horti Center, waar haar belangrijkste doelstelling zal zijn het optimaliseren van het gastvrijheidsgevoel binnen het ruime scala aan ontvangsten en organisatie van evenementen. 

’Binden, verrassen en verbinden’ zijn de kernwoorden waar Stefani voor staat. Met Hospitality als belangrijkste drijfveer weet zij met deze 3 kernwoorden telkens weer het verschil te maken. Stefani zal met haar komst naar het Westland het team van World Horti Center versterken in haar streven naar een optimale klantbeleving. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een groot event, details maken het verschil.

Met haar achtergrond, ruime (internationale) werkervaring in de hotellerie, luchtvaart, horeca, events en zakelijke dienstverlening ligt de uitdaging nu bij World Horti Center. Stefani: “De synergie van ondernemers, onderwijs, onderzoek onder één (glazen) dak, zijn onderscheidend, inspirerend en stimulerend." Privé is Stefani gehuwd en heeft zij 3 kinderen. 

Daarnaast vindt zij het van belang ook iets voor de medemens te doen en support de organisatie achter ‘Het Spijkerbroekengala’. Zij maakt deel uit van een groep die zich ieder jaar belangeloos inzetten voor goede doel(en) die in het teken staan van: “Het verschil kunnen maken voor een kind”. Komend jaar is dat voor de realisatie voor een aantal kindvriendelijke voorzieningen voor het nieuwe Prinses Màxima Ziekenhuis.