Het was echt heel gaaf! - World Horti Center
06.01.2020

‘Het was echt heel gaaf!’ 

Dat is het eerste wat Ryan Houthuijsen & Wouter Goedendorp zeggen als je hen vraagt naar wat zij van de buitenland stage vonden. 

Tijdens onze opleiding Lentiz | Business & Management kregen wij de unieke mogelijk om voor onze stage drie maanden te verblijven in Zuid-Afrika (Stellenbosch). Wij hebben daar gewerkt aan ambitieuze, maar gave projecten. We hebben voor de fruitexporteur Cape Five een website in elkaar gezet om de interne communicatie te verbeteren.

Ook kregen wij de unieke kans om mee te werken aan een heel groot project tussen de Nederlandse overheid en de Universiteit van Stellenbosch. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van een e-learing module. Wij mochten voor deze module de Value Chain uitwerken en daar een frisse blik op geven. De uitwerking hiervan is verwerkt in een filmpje en een informatief document.

Als je de kans krijgt om in Zuid-Afrika te verblijven, moet je natuurlijk ook van het prachtige land genieten. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij dat gedaan hebben. Surfen, hiken en mountainbiken waren dagelijkse kost. Ook hebben wij in deze drie fantastische maanden walvissen gespot en een aantal keer op safari gegaan in het Nationale Kruger Park.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij deze kans hebben gekregen. Een waardevolle schat voor onze toekomst.