Jack Ma visits World Horti Center - World Horti Center
27.10.2021

Jack Ma bezoekt World Horti Center

World Horti Center werd aangenaam verrast door een bezoek van Chinese zakenman en investeerder Jack Ma

Afgelopen maandag werd World Horti Center aangenaam verrast door een onaangekondigd bezoek van de bekende Chinese zakenman en investeerder Jack Ma, de mede-oprichter van Alibaba Group. We zijn zeer vereerd dat iemand in een dergelijke positie interesse toont in de Nederlandse tuinbouw, daarom hebben we hem met veel trots rondgeleid langs de nieuwste innovaties van de Food & Flower sector in World Horti Center.

Wij geloven dat de Nederlandse tuinbouw een belangrijke rol speelt bij het duurzaam voeden van de groeiende wereldbevolking, met onze hightech voedsel- en bloemenproductie, duurzame innovaties en de unieke samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

We zijn erg blij om deze visie te kunnen delen met de heer Jack Ma en hopen nog veel meer geïnteresseerden in de tuinbouw te mogen ontvangen. In World Horti Centr is iedereen welkom om meer te weten te komen over onze innovatieve en collaboratieve sector; of het nu gaat om Chinese investeerders, Koreaanse studenten, Mexicaanse bedrijven, Nederlandse telers of Afrikaanse journalisten. Samen vinden we oplossingen voor het voeden en vergroenen van de wereld!