Lange termijn samenwerking met Koppert Biological Systems - World Horti Center
28.04.2021

Lange termijn samenwerking met Koppert Biological Systems

World Horti Center is trots op het continueren van de samenwerking

Mattijs Bodegom, Marketing Communicatie Manager van Koppert Biological Systems en Hans Kleijwegt, interim directeur van World Horti Center ondertekenden het contract voor de vernieuwde samenwerking.

De komende drie jaar is Koppert Biological Systems zichtbaar als participant van World Horti Center. Zij gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen van het centrum, waarbij internationale bezoekers via een totale experience met themapaviljoenen worden ondergedompeld in diverse vraagstukken. Deze vraagstukken gaan o.a. over: het ontstaan van mega steden, de samenwerking met natuur, eenzaamheid, klimaatverandering, CO2-reductie, biodiversiteit en de noodzaak naar voedselveiligheid en -zekerheid. Vervolgens ervaren bezoekers hoe de Nederlandse glastuinbouw kan bijdragen aan deze uitdagingen en oplossingen biedt voor deze vraagstukken. De expertise, kennis en kunde van Koppert is daarbij van grote waarde.

Over Koppert

Koppert Biological Systems produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Samen met telers en in samenwerking met de natuur zet Koppert zich in om de land- en tuinbouw gezonder, veiliger, productiever en weerbaarder te maken. Dit bereikt Koppert door natuurlijke vijanden in te zetten voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving, en biostimulanten voor versterking van gewassen, zowel boven- als ondergronds. Vitale ecosystemen op een natuurlijke manier herstellen en beschermen is de basis voor gezonde gewassen en een evenwichtige omgeving.