Lentiz-studenten World Horti Center winnaar Skills - World Horti Center
03.04.2018

Lentiz-studenten World Horti Center winnaar Skills

Twee studenten van de MBO Westland, opleiding Lentiz Business & Management, Sanne Kuyvenhoven uit De Lier en Carmen Brabander uit Berkel en Rodenrijs werden winnaar in de landelijke finale van Skills Heroes, categorie Internationaal ondernemer. Ook Tiffany van Lenten studente Lentiz Bloem & Design wist de jury te overtuigen.

Zij gaven haar in de categorie Bloembinder de derde prijs. Een geweldig resultaat, want de concurrentie van ROC- en AOC-studenten was groot.

Skills Heroes zijn wedstrijden voor mbo'ers waarin zij kunnen tonen hoe talentvol ze zijn in hun vakrichting. Aan deze editie deden ruim 10.000 studenten van 56 mbo-scholen mee, de grootste beroepenwedstrijd in Nederland. In de driedaagse finale in Zwolle werden dit weekeinde 59 kampioenen in de diverse vakken en beroepen uitgeroepen.

In de prijzen

Behalve de gouden medaille voor hun categorie, ontvingen Sanne en Carmen ook een waardecheque van 2.500 euro voor een cursus in een vreemde taal. Als vierde in hun categorie eindigde de Lentiz-studenten van MBO Westland Inge de Vreeze en Sterre Gosen.